Schoorsteenveger Genk

Schoorsteenveger Genk – Uw erkende vakman

Een goede schoorsteenveger in Genk voor uw schoorsteenonderhoud is zeer belangrijk. Uw schouw reinigen vereist een correcte aanpak en dit laat je dan ook beter aan een erkende schoorsteenveger over. Schoorsteenveger Roof-Clean bvba in Genk is een professionele en erkende vakman die u met plezier verder helpt.

Uw schoorsteen laten reinigen door een schoorsteenveger is in bepaalde gevallen verplicht door de wetgeving. Maar het kan ook zijn dat je huurcontract of verzekeraar je verplicht om een schoorsteenveger aan te spreken.

Je dient hiermee namelijk als een goede huisvader om te gaan om schoorsteenbrand te voorkomen. Laat u uw schoorsteen niet jaarlijks reinigen in Genk? Dan zul je probleem krijgen met uw verzekeraar en met de overheid.

Voorkom schoorsteenbrand

Schoorsteenveger Genk – Attest

U krijgt aan het einde van de werken een attest voor uw brandverzekering als bewijs van het verplichte onderhoud van de schoorsteen door uw door de overheid erkende technicus.

Schoorsteenveger Genk – Prijs

De prijs van een schoorsteenveger in Genk kan variëren. Afhankelijk van hoeveel schouwpijpen er dienen te worden gereinigd kunnen de prijzen van een schoorsteenveger verschillen. Een andere belangrijke factor is of het gaat om een routine schoorsteenonderhoud of moeten er ook vogelnesten verwijderd worden? Is uw rookkanaal regelmatig onderhouden geweest?

Schoorsteenveger Genk – Offerte

Aarzel niet om ons telefonisch te contacteren of om het invulformulier in te vullen. Ik contacteer u dan zo snel mogelijk terug. We bespreken vrijblijvend, ik geef u advies en indien gewenst, maken we een afspraak.

Schoorsteenveger in Genk

Roof-Clean werkt in stad Genk en regio Genk in Zonhoven, Opglabbeek, Maasmechelen, Dilsen, Oeleinde, Zutendaal, Hoven, Lanaken, ... Wij helpen u graag met plezier verder. Onze diensten: schoorsteenonderhoud, schoorsteen reinigen, vogelnest verwijderen en schoorsteeninspectie.

Schoorsteenvegen door erkende schoorsteenveger

Een schoorsteen slecht onderhouden kan zware gevolgen hebben:

  • CO-intoxicatie (vergiftiging) door een slechte verbranding
  • Schoorsteenbrand
  • Lager rendement van uw stooktoestel, hogere energiekosten en zwaardere milieubelasting
  • Verlaagde levensduur van uw stooktoestel